Een unieke kans om te investerenin Nieuwpoort Nog 3 kamers beschikbaar Maak een afspraak

Nieuwpoort als rendabel investeringsoord

Vanaf € 225.000 wordt u eigenaar van een luxesuite in Dunehotel te Nieuwpoort. Geniet van een mooi nettorendement, gegarandeerd over een periode van 30 jaar. De toplocatie op 150 meter van het strand en een hoge gemiddelde bezettingsgraad benadrukken het potentieel van deze topinvestering.

Een veilige investering die stevig opbrengt

Wie zeker wil zijn van een mooi investeringsrendement, zoekt zijn heil alsmaar vaker in hotelvastgoed. De succesformule van dit vastgoedtype schuilt in de hoge inkomsten, weinig tot geen onderhoud, een professionele uitbating en een lage investeringsdrempel. En gezien de huurprijzen elk jaar stijgen, toont hotelvastgoed zich bestand tegen de inflatie. Met andere woorden, u krijgt een mooi rendement, zonder risico.

Waarom investeren in Dunehotel?

Ecohotel op wandelafstand van het strand

100% eigenaar met notariële akte

Luxe afwerking van de hotelkamers, verschillende types beschikbaar

Jaarlijks gegarandeerde rendementen, over 30 jaar

Professionele
uitbating

Prijzen vanaf
€ 225.000

Luxe hotelsuites in prachtig natuurgebied aan de
Nieuwpoortse dijk

Dunehotel luxesuites

Dunehotel is een nieuw ecohotel in het uitgestrekte duinengebied van Nieuwpoort-Bad. Dit moderne hotel beschikt over luxesuites op een toplocatie in het groen en de duinenpracht.

Gasten worden er ondergedompeld in een sfeer van comfort, luxe en gezelligheid. De aantrekkingskracht van de Belgische kust houdt al jaren stand. Dat maakt Dunehotel net zo’n unieke kans om te investeren.

Nieuwpoort-Bad, een plek voor levensgenieters

Wie in eigen land op zoek gaat naar het ideale vakantieverblijf, komt al snel uit aan onze Belgische kust. Al jaar en dag is Nieuwpoort-Bad één van de meest populaire bestemmingen voor dagtrips, weekendjes en langere verblijven.

Struinen op de dijk, genieten van de eerste zonnestralen aan de horizon en heerlijke restaurants… In Nieuwpoort-Bad is het echt genieten. De hotels hebben er dan ook het hele jaar door een hoge bezettingsgraad. Dat is niet anders voor Dunehotel.

Dunehotel, uw vastgoedpartner in Nieuwpoort

Met meer dan 30 jaar ervaring als bouwpromotor in het binnen- en buitenland, is de Belgische groep achter Dunehotel een vaste waarde op de (hotel)vastgoedmarkt! De bouwgroep verzorgde al meer dan 10.000 transacties voor heel wat tevreden klanten. Wanneer u investeert in Dunehotel, rekent u dus op een ervaren partner. Zo krijgt u een gegarandeerd rendement, zonder risico.

Schrijf u nu in voor een vrijblijvende infosessie

Wenst u meer informatie over het concept en deze unieke investeringskans?

Kom dan naar een van onze infosessies over investeren in Dunehotel te Nieuwpoort. Wees er snel bij, want de laatste 3 kamers zijn nu in verkoop!

Kies uw tijdslot en ontdek samen met onze experts het prachtige Dunehotel aan zee. Vindt u geen geschikte datum? Maak dan een persoonlijke afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis.

Maak een afspraak bij u thuis

Onze investment advisor komt naar een persoonlijke afspraak bij u thuis.

Kom naar de infosessie

Kom naar één van onze infosessies over investeren in Nieuwpoort. Ontdek samen met onze experts het prachtige Dunehotel en de laatste kamers waarin u kunt investeren.

Dunehotel Nieuwpoort logo

© 2023 NV Dunehotel. All rights reserved. Privacyverklaring.
info@dunehotel.be, T: 058 24 24 84